Zvezdni utrinki za torek, 13. 10. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Jaz po globoki meditaciji žvrkljam olje in se pripravljam na delo. Še en poseben dan zame. 22 let nazaj sem na ta dan iztisnila na svet eno prelepo, radovedno bitje, in prvič postala mati. Veliko truda, veliko ljubezni, veliko dela na sebi je sprožila ta vloga. Biti to, kar otrok rabi je zahtevalo lom in iz loma rast. Hvaležna sinu za njegovo žrtev, biti veliki učitelj svoje mame in iskreno iz srca mu želim srečo, modrost, in zaupanja vase, da lahko doseže svoje srčne želje.

Luna v devici nas bo spodbujala k ustvarjanju reda, pa če gre za intelektualni red, da postavimo vsa naša doživetja na neko mesto, ali v konkretnem. Toda stacionaren dispozitor nakazuje, da se bodo stvari odvijale zelo počasi in bo potrebno miriti svoje živce, ker pač bo marsikaj obstalo. No kljub temu, pa je Merkur v konjunkciji z duhovno zvezdo in s tem nam omogoča natančen in globok vpogled v svojo notranjost in stik s presežnim. Noč na sredo zna biti nemira, nekaj nas lahko vrže nepričakovano iz tira, razjezi.

Hvaležna Katji Golob za prelepo fotografijo.

Kot veste splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem dnevu, toda vsak od nas ima svojo karto in svoj poseben način doživljanja teh vplivov. V kolikor potrebujete svojo osebno astrološko svetovalko, sem tu za vas.