Zvezdni utrinki za torek, 15. 12. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan! Prebuja se prelepo jutro v svetlih oranžno rozastih barvah in zdi se, da nas bo tudi danes navdihovalo sonce. Moja meditacija še vedno ni to kar sem navajena, toda kljub temu sedim, in v čuječnosti opazujem več napetosti v trebuhu, ter nekoliko bolj toge možgane. Bo bolje! Iti skozi vse tako notranje kot zunanje, tako buden kot si lahko v tem trenutku, je tudi največ kar dejansko lahko naredimo kot ljudje, kajne. Včasih čutim v sebi ambicijo biti več, biti boljša, pa se nasmehnem, kako se duhovni materializem zakrije tudi v nekaj tako lepega, kot je meditacija.

Luna v kozorogu prinaša resno držo in učinkovito naravnanost. Merkurjev trigon na Mars voljo in odločnost stvari narediti drugače. Venera na zadnji stopinji v sekstilu s Saturnom nosi nekaj trpkosti, manj veselja in občutek teže in odgovornosti,  vendar ne za dolgo, saj se od petih popoldan dalje premika po strelcu. Torej danes dajmo energijo v delo, red, stabilnost, in bomo imeli tudi rezultate.

Hvaležna Sergeji P. Traven za njene čudovite mandale. Tokratna se imenuje POLNOST ŽIVLJENJA.

Splošni vplivi nosijo energijo in ritem obdobju, vsak od nas pa jih doživlja nekoliko po svoje glede na svojo natalno karto, v kolikor potrebujete vpogled v karto, sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Od leta 2003 pa sem tudi učitelj Astrologije, leta 2013 pa sem ustvarila svojo šolo, tako pravo z učbeniki, domačini nalogami, vajami. Trenutno poteka šolanje samo po Zoomu.