Zvezdni utrinki za torek. 15.9. 2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in prelep dan!

Pozna. Moji jutranji opravki postajajo vedno daljši in s tem tudi jaz vedno kasneje pridem do računalnika. Toda mi ta jutra, iskanje miru in osredotočenost na nove začetke, toliko pomenijo, da ne vem kako bi brez njih, v teh globalno težkih časih. Kako biti za druge, če človek prvo ni zase? Tako vesela sem, da si znam ukrasti te jutranje trenutke zase, da me nahranijo in napolnilo, s čimer je življenje polnejše, bolj smiselno, in lepše. Sonček že kuka izza hriba, in se mi nasmiha, kot pri Telebajskih in tudi meni se smeji, od čiste radosti živeti.

Luna je vse do pol devetih zvečer v levu, v temeljno spodbudnih aspektih, tako bomo točno vedeli kaj hočemo in kako do tega priti in nas pri tem ne bo nič ustavljalo. Levova energija kliče tudi k zabavi, veselju in ustvarjanju. Venerin kvadrat na Urana nosi posebno ustvarjalnost, pa tudi šoke v ljubezni in nepričakovane spremembe vezane na finančno področje. V poznejših večernih urah se bomo nekoliko umirili in zopet manj vročekrvno, bolj premišljeno in trezno gledali kaj se okrog nas dogaja.

Hvaležna Katji Golob za prečudovito fotografijo.

Kot že veste, splošni vplivi barvajo ozadje dneva, tedna, meseca in leta. Vsak od nas pa doživlja te vplive na svoj poseben način, glede na to, kako se dotikajo njegove posebne rojstne karte. V kolikor potrebujete svetovanje, sem tu za vas.