Zvezdni utrinki za torek, 16.6. 2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro dragi moji in tudi dan naj nam bo lep!

Budna že dve uri, tapkam po tipkovnici, ker je pač treba. Toliko sem si natrpala tega treba je, mora se, da se počutim kot fičko, v katerem je šest ljudi, na strehi pa še velik kufer, čist poln stvari in rinem v hrib. Lepo počasi, s pogostimi predahi, da ja ne zakuham, med temi predahi, pa sanjam pogled na morje in počitnice.

Vse do pol dvanajstih bo Luna v ovnu. Zjutraj bomo iskali čustveno ravnotežje in lažje našli harmonijo med našim hotenjem ter hotenjem drugih ljudi. Lunin prehod v znamenje bika prinaša praktično energijo, toda sprva tudi čisto konkretne ovire, bremena ali strahove, saj bo prvi aspekt Lune v biku kvadrat na Saturna. Kasneje bomo nekoliko lažje čutili mir in stabilnost, praktičnost in učinkovitost Lune v znamenju bika. Ne pozabimo, ko je Luna v biku, je nujno nahraniti tudi naše čute in znati užiti zemeljske radosti.

Čeprav so splošni vplivi kot vreme, barvajo ozadje dneva, pa ima vsak od nas svojo posebno karto in svoj poseben način doživljanja dneva, tedna, meseca in leta. Če vas zanima vpogled v vašo osebno karto in osebne procese, pa sem tu za vas kot profesionalna astro svetovalka.

Vpisi v novo šolsko leto, s katerim začnemo 3.9. 2020, so možni vse do srede avgusta.

Čudovito fotko, pa je kot vsak dan za nas ustvarila Katja Golob.