Zvezdni utrinki za torek, 17. 11. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Gostota oblakov se je očitno stanjšala, tako je moč proti vzhodu gledati rumenkasto svetlobo buječega se sonca in oranžno osvetljene oblake. Prebujanje sonca vsako jutro nosi tudi energijo prebujanja življenja, novo upanje, novo radost. Vem, da se zdi da se nič ne spreminja, toda počasi, piskico za pikico bodo naslednji dnevi prinašali tudi boljše novice, in se bo posvetilo, kot po deževnem dnevu posveti sonce.

Jutranja opozicija Merkurja in Urana nas lahko naredi nekoliko bolj nemirne, živčne, znajo nam nagajati računalniki in druga tehnologija. Luna v strelcu se zjutraj harmonično veže na Venero in prinese nekaj prikupnih in prijetnih trenutkov. Merkurjeva opozicija z Uranom prinaša nekaj stresa, nemira, vznemirljivih novic. Ov pol šestih vstopi Luna v znamenje kozoroga in od takrat naprej bomo bolj umirjeni, trezni, premišljeni.

Hvaležna Katji Golob za njene čudovite fotografije.

Splošni vplivi barvajo energije in določajo ritem, vendar vsak od nas doživlja vplive na svoj poseben oseben način, usklajen z natalno karto. V kolikot potrebujete vpogled v to kar je aktualno in kar prihaja, sem tu za vas kot Astrolog svetovalec.