zvezdni utrinki za torek, 18.8.2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

V globoki meditaciji z novima kristaloma, sem pričakala to jutro. Čutim, kako pred mlajem odteka iz mene kar mora odteči, in kako se na novo rojevam z mlajem svobodna. Hladno jutro, toda sonce z veliko močjo sveti skozi sivino in obljublja lep dan.

Dan pred mlajem, toda z Luno v ognjenem znamenju in spodbudnimi aspekti, nakazuje, da bomo jasni, odločni, kliče nas k pogovarjanju in usklajevanju. Mladi naj dobijo nekoliko več teže, prisluhnimo njihovim mislim in pogledom na življenje. Veliko bo tudi želje po ljubezni in možnosti zaslužka na nek originalen ali sodoben način. Igrajmo se, povezujmo z mladimi, kupimo si kako zanimivo knjigo, berimo, raziskujmo, se veselimo in pripravljajmo na nove začetke.

Hvaležna Katji Golob za čudovito fotografijo.

Ker se pripravljamo za nov začetek študija, pa za spodbudo vsem tistim, ki čutite, da bi se učili astrologije pri nas, še eno spodbudno mnenje ene od učenk. Eva je napisala:

“Študij, ki vam bo dal trdne temelje in širino. Mihaela kot profesorica se trudi, da bi učence naučila predvsem razmišljanja z lastno glavo in logičnega sklepanja. Astrologija je živa veda , pravi. Zato nas vedno znova spodbuja k samostojnem sklepanju. Študij združuje tradicionalne in moderne pristope pri spoznavanju astrologije. Sama osebno sem preko študija spoznala, da astrologija ni črno/bela veda in da je možnosti ogromno. Enostavno povedano: ne da se je “napiflati”. Skozi teorijo se učimo temeljev. Na veliko praktičnih primerih pa pridobivamo na širini in predvsem zavedanju, da se skozi različne življenjske primere, astrološki simboli kažejo v različnih odtenkih. Mihaela kot izredno simpatična predavateljica, vas bo na zabaven in sproščen način vodila skozi kompleksno vedo Astrologije.”