Zvezdni utrinki za torek, 19. 1. 2021.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Prebujena utrujena, po dolgi noči predelovanja, prebujanja na par ur in sej poznate kako to gre. Na oknih ledene rože sporočajo, da je jutro res mrzlo in ja hvaležna sem, da sem v tem mrazu  na toplem. Pozabljamo kako veliko je že to, imeti streho nad glavo in biti na toplem. Danes je astrološko gledano dan pred nevihto, na ven mirno, toda kot bi se pripravljalo nekaj napornega.  No ja, tisti, ki vse čutite preuranjeno, pa ste lahko nemirni že danes. Večerne ure so spodbudne za kvalitetne pogovore in s pogovorom bo moč povezati ljudi, za skupno akcijo, za skupno dobro, saj Luna aktivira jutrišnjo harmonijo med Merkurjem in vozli. Ker je Sonce večji del dneva na zadnji stopinji, bo za nekatere dan brez brez prave smeri, brez jasnosti, ali celo z manj vitalne energije.

Še en dan z Luno v ovnu, podobno kot v ponedeljek bo več nemirne energije, ki si bo želela novosti. Toda ker je Lunin dispozitor že zelo blizu Uranu, bo vseeno manj potrpljenja in več napetosti. Poskusimo višek energije vložiti v fizično delo, ali šport. Paziti bo potrebno tudi na cesti, da ne bomo prehiti, možne so nezgode, kaka eksplozija, Torej previdno. Lunini aspekti niso napačni, tako da z malo nadzora nad seboj imamo lahko prav lep torek.

Splošni vplivi določajo ritem in barvajo energijo dneva, toda vsak od nas se na to odziva nekoliko po svoje, v skladu s svojo natalno karto. V kolikor potrebujete vpogled, sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Dogajanje na Astrološkem inštitutu, za enkrat še vse po Zoomu,  takoj, ko bo mogoče, pa spet v živo v Ljubljani:

v petek 29. 1. ob 17h -20h  …. prikaz učinkovite  uporabljate astrološkega programa Solar Fire cena 24 evrov.

preko vikenda 13. in 14, 2. od 9h-14h …. Zvezde in ozvezdja II

v ponedeljek 15.2. ob 17h INFORMATIVNI DAN, za vse interesente vstopa v šolo  (brezplačno)

v nedeljo 28. 2.  od 10h začenjamo s drugim modulom drugega letnika TEHNIKE PREDVIDEVANJA

v sredo 3.3. ob 17:30 začenjamo od začetka z prvim modulom prvega letnika UVOD V ASTROLOGIJO

v soboto 20. 3. ob 11h pričenjamo z izbirnim modulom tretjega letnika MUNDANA ASTROLOGIJA