Zvezdni utrinki za torek 2.02.2021.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Prelepo jasno nebo obljublja lep dan. Moja meditacija po dolgem času nekoliko mirnejša, toda jaz že v polnem zagonu dela in s tem spet z nekoliko več nemira. Astrološko bi moral biti danes en prijeten dan, Luna v tehtnici v harmoničnih povezavah nosi lepe povezave med ljudmi, močno zasedeno znamenje vodnarja pa nas vse usmerja v prihodnost, k idejam, povezovanju, originalnosti.

Izjemno prijeten, harmoničen in prikupen dan nas čaka. Luna v tehtnici kliče k lepim pogovorom, harmoničnim odnosom, ter finemu udejstvovanju. Njeni spodbudni aspekti nakazujejo, da se bo dalo marsikaj uskladiti in prinašajo veliko lepih trenutkov. Izkoristimo dan, pokličimo ljudi, ki nam veliko pomenijo, užijmo lepe trenutke.

Splošni vplivi določajo ritem in barvajo energijo dneva, toda vsak od nas se na to odziva nekoliko po svoje, v skladu s svojo natalno karto. V kolikor potrebujete vpogled, sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Dogajanje na Astrološkem inštitutu, za enkrat še vse po Zoomu,  takoj, ko bo mogoče, pa spet v živo v Ljubljani. V ponedeljek 15.2. ob 18h bo INFORMATIVNI DAN, za vse interesente vstopa v šolo  (brezplačno). V sredo 3.3. ob 17:30 začenjamo od začetka z prvim modulom prvega letnika UVOD V ASTROLOGIJO.