Zvezdni utrinki za torek, 2.6.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro, in miren dan želim!

Novo jutro, s svojim hladom, ptičjim glasnim živžavom, precej glasnimi zvoki avtomobilov nosi nemir.  Vse me opozarja, da je potrebna pozornost, da dan ne bo bil lahek. Zbiram notranjo moč in poskušam iti skozi vse, kar pride tako mirno in budno kot zmorem.

Zjutraj in dopoldan bo zaradi Luninih kvadratov na Plutona in Jupitra energija tehtnice neuravnotežena,  zaneslo jo bo v pretirane reakcije in dramatične odzive. Odgovornosti nas bodo obremenjevale. Tudi popoldne se v nas lahko nabira napetost, vendar nas bo z realnostjo soočil in spodbudil za akcijo šele Lunin prehod škorpijona pet čez šesto. Lunina prva aplikacija znotraj škorpijona bo kvadrat s Saturnom, tako bo teža realnosti in odgovornosti pritisnila na nas sprva s strahom, kasneje nas potisnila v delo.  Noč bo nabita s strastjo (Venerin kvadrat na Mars), vendar bodo le redki pari znali to napetost sprostiti harmonično, brez jeze, tekmovalnosti. Pomiritev nasprotij rojeva harmonijo.

 

Čudovito fotko, pa je kot vsak dan za nas ustvarila Katja Golob.

Dogajanje na inštitutu v juniju:

  • vikend tečaj astro medicine 13. in 14. junija, od 9h do 14h, v Ljubljani
  • vikend tečaj karmične astrologije 27. in 28. junija od 9h do 20h, z dvomurnim odmorom za kosilo.
  • 21. 6. ob 9h  bodo izpiti
  • 3.9.2020 ob 16h, pa se prične prvi modul prvega letnika … vsi ki bi pričeli z jesenjo izobraževanje pri nas, ste vabljeni k vpisu vse do srede avgusta.