Zvezdni utrinki za torek, 20.10.2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Danes pozna. Študiram različne vidike na krizo v kateri smo in poskušam dobiti širšo sliko. Kaos ki ga nelogičnost tako bolezni, kot ukrepov ustvarja, se bo ohranjal, kar nekaj časa, zato moramo zdržati, ker bo to pritiskalo ne le na fizično zdravje, ampak najbolj na psihično. Potrpežljivost, osredotočenost nase in svoje, delo na sebi, ohranjati svojo vitalnost, vitalnost najbližjih, skrbeti za obolele, če se le da doma, delati s svojimi strahovi in zmedo. Tu je naše delo. Pri sebi vidim, da je res pomembno, da ohranjam mir. Mir ni uspavano pasivno stanje neaktivnosti, ampak zelo budno in pozorno stanje, ki je v konstantni pripravljenosti, kaj lahko jaz tu naredim za situacijo v kateri smo se zašli. Merkurjeva opozicija z Uranom bo nosila nemir, težke novice nosile stres, resnica je, da še ne vidimo cele slike, da se bo to zgodilp šele ko Merkur pride do Sonca, 25.10. Ker še ne vidimo cele slike, se zadržujmo s premočnimi reakcijami in ne zapadajmo v boje z drugače mislečimi, ker razdvojenost in razklanost ljudstva ni to, kar vsi skupaj sedaj potrebujemo.

Noč na torek zna biti naporna, toliko enih misli in nemira, da bo  težje spati. Znajo priti novice za nazaj, ali spoznanje, da nečesa nismo videli, prav razumeli in bo potrebno sedaj nekaj popraviti, narediti za nazaj. Sredi dneva nas še vedno lahko medejo želje, veliko  bo hrepenenja, dajmo vso to energijo v kreativnost in delo, bomo konec dneva imeli kaj pokazati. V večerne ure nas bodo odnašale želje, čustva, hrepenenja, iskali bo potrebno ravnotežje. Gibanje v naravi je tisto, kar lahko pomiri koleričnost Lune v strelcu.

Hvaležna Katji Golob za čudovito fotografijo.

Splošni vplivi barvajo energijo in nosijo ritem dnevu, toda vsak od nas ima svojo posebno karto in svoj oseben odziv nanje. V kolikor rabite vpoged vase, odnose, aktualne teme, bližjo prihodnost sem tu za vas.