Zvezdni utrinki za torek, 21.7.2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in dober dan! Luna spet raste in mi pridobivamo na volji. Sama sem tako tiho mirna, da se skoraj ne prepoznam. Da sem zgrešila včeraj s predvidevanjem o vremenu, se me ne dotika, nekako vem, logiko iz katere sem sklepala in poskušam sedaj gledati nazaj celo sliko in dojeti česa nisem videla, pa se mi še ne sestavi. Toda to imam res rada, da življenje vedno odgovori z dejstvi in tako se učenje, kako brati simbole, nikoli ne konča.

Sonce na zadnji stopinji raka po vsej verjetnosti še vedno prinaša občutek izgubljenosti, da nimamo prave smeri. Na srečo pa Luno v levu le obljublja dinamiko, vročekrvnost, odločnost. Tako nas bo kljub vsemu vse do srede popoldneva poganjala trma, lahko pa tudi upornost, saj se bo Luna s kvadratom povezala na Urana, v večerne ure pa bomo polni energije zavoljo Luninega trigona na Marsa, v noči na sredo pa bo več želje in hrepenenja po ljubezni, strasti, mladosti in radosti, saj bo Luna od harmonične vezi z Marsom, potovala v harmonično vez z Venero.

Splošni vplivi so kot vreme, barvajo ozadje, toda vsak ima svojo posebno karto in s tem ima vsak od nas svoj poseben način doživljanja, dneva, tedna, meseca in leta.