Zvezdni utrinki za torek, 22. 12. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Mir jutranje meditacije poje skozi moje celice, tako me tudi sivina dneva ne potiska ob tla, ampak je samo zunanje dejstvo. Počutim se zelo zadovoljno, ne veselo in radostno, ampak tiho zadovoljno, ker imam meditacijo, ker imam podporo, ker nisem predolgo sama v tej sivini. Vsako moje srečanje s skritimi senčnimi predeli je dodatna motivacija za delo, za rast, za razvoj. Deluje obratno kot včasih, me ne potolče, ampak me motivira. In tako tudi to sivo jutro, hvaležna, ker je nekaj svetlega padlo name, da sem čisto mimo grede prišla v to zavetje, zaščitena prejela toliko lepega, da lažje vsakič znova vstanem in hodim dalje.

Zelo naporen dan je pred nami. Luna v nemirnem in svojevoljnem ovnu, hkrati pa se njen dispozitor že zelo bliža kvadratu s Plutonom, tako imamo v zraku lahko manj razumevanja, več jeze, več nestrpnosti, lahko pa slišimo tudi kake zelo neprijetne zgodbe. Seveda pa se da to energijo izkoristiti tudi za nadčloveške napore in trud, s katerim se lahko pomaga ljudem. Venera se negativno veže na omenjen kvadrat, kar še nekoliko bolj spodbuja verjetnost, da bomo imeli premalo sočutja in razumevanja do drugih, da se bo dogodila družbena drama.

Hvaležna Sergeji P. Traven za njene čudovite mandale. Današnja mandala se imenuje Drevo Ljubezni in jo med tem ko pišem gledam na svoji steni. Izbrala sem jo, da nas premočne nezavedne energije Marsovega kvadrata na Plutona v negativnih miniaturnih aspektih na Venero, ne odnesejo stran od ljubezni, naj le ta s svojimi koreninami trdno prenese vse potiske, viharje, nemire.

Splošni vplivi barvajo energijo in nosijo ritem obdobju, toda vsak od nas ima svojo posebno karto in s tem svoj oseben način doživljanja dneva. V kolikor potrebujete vpogled sem tu za vas kot Astrolog svetovalec.