Zvezdni utrinki za torek 22. 9. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in dober dan!

Hladnejše jutro je potopljeno v meglo. Jaz se čuvam in pišem, kar na toplem v svoji dnevi. Poskušam biti tiho in dati svojemu glasu možnost, da se pozdravi, kar pa je za tako močnega dvojčka zelo težko. Muzika, ki ji zaupam, da bo prinesla malo sonca v to megleno jutro, je spet soundtrack filma Gardians od Galaxy.

Prvi dan jeseni nas bo Luna v strelcu dvignila iz temnih globočin preteklih dni. Čeprav, ta torek ne tvori pomembnejših aspektov bo prinesla nekoliko več optimizma in navdiha. Toda ker bo vse do poznega popoldneva Sonce na zadnji stopinji,  bo to prinašalo nekoliko nižjo raven vitalnosti, in bo za akcijo potrebno nekaj več samodiscipline. Zjutraj in dopoldan pa bomo lažji in v harmoniji z drugimi zaradi Merkurjeve harmonične aspektne povezave z osjo Luninih vozlov. Venera zgodaj zjutraj pričenja tvoriti jod z Jupitrom in Neptunom, jod pogosto pokisa vreme, nakazujejo pa se možnosti velikih nestvarnih pričakovanj na ravni odnosov in kot vedno sledijo takim pričakovanjem razočaranja.

Hvaležna Katji Golob za še eno prečudovito fotografijo.

Splošni vplivi nosijo ritem in ozadje dnevu, vsak od nas pa ima svojo posebno karto in v odnosu z njo ti vplivi dobijo bolj specifičo zgodbo. Kot astrološka svetovalka vam z veseljem dešifriram obdboje v katerem ste.