Zvezdni utrinki za torek, 23.6.2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro!

Vesela sonca, ptičje radosti, vesela celo avtomobilske reke in vesela, da danes lahko delam od doma in mi ni treba v to reko. Naporna noč za mano, intenzivno predelovanje me je prebujalo iz sna ciklično, toda jutro zgleda obetavno. Moj računalnik, brez popravil in serviserjev spet lepo dela.

Jutranji obrat Neptuna nas bo zasanjal v svoje ideale. Jutranji trigon Lune na Mars bo spodbujal romantiko in strast, saj je Mars na stopinji Venerine višine. Dan se bo do pol treh popoldan vlekel zelo počasi, učinkoviti pa tudi ne bomo v tem času. Prehod Lune v leva, in opozicija s Saturnom nas bosta sredi dneva le brcnila v rit s takimi in drugačnimi odgovornosti in tako bomo popoldan le nekoliko bolj učinkoviti in delavni. V pozne večerne ure in zgodnje nočne bomo željni zabave, radosti in ljubezni.

Čeprav so splošni vplivi kot vreme, barvajo ozadje dneva, pa ima vsak od nas svojo posebno karto in svoj poseben način doživljanja dneva, tedna, meseca in leta. Če vas zanima vpogled v vašo osebno karto in osebne procese, pa sem tu za vas kot profesionalna astro svetovalka.

Vpisi v novo šolsko leto, s katerim začnemo 3.9. 2020, so možni vse do srede avgusta.

Čudovito fotko, pa je kot vsak dan za nas ustvarila Katja Golob.