Zvezdni utrinki za torek, 24. 11. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Nekoliko sivo jutro, nebo prekrito z oblaki in o sončevem vzhodu ne duha, ne sluha. Kljub temu pa vsaj sama čutim dušno, umirjeno ribjo energijo, prepletenost, sprejetost in prepustnost. Danes nas bo Merkurjev trigon na Neptuna spodbujal, da prisluhnemo notranjemu glasu, intuiciji, pa tudi navdihu. Pogovor, pisanje lahko omogoči, da pride iz nas nekaj temeljnega, globokega. S pogovorom, pisanjem, izražanjem se lahko prečistijo določeni deli naše biti, ki so iz skritega področja diktirali ritem našim življenjem. Prisluhnimo tišini, prisluhnimo skritemu, dovolimo, da se izrazi.

Luna bo vse do štirih popoldne v znamenju umirjenih in duhovnih rib. Ker se ta dan zgodi tudi trigon Merkurja in Neptuna bo navdiha, ustvarjalnosti in poetičnosti še nekoliko več. Skoraj do poldneva bomo kljub dušni energiji tudi čisto konkretno aktivni. Od dvanajstih do štirih bo Luna v ribah v prazno in zna biti nekaj več zmede in pasivnosti. Toda pozno popoldan in v večerne ure bo vedno več energije, odločnosti, pa tudi sposobnosti ustvarjati zanimive dogovore, zavoljo Luninega trigona na Sonce.

Hvaležna Sergeji P. Traven za njeno mandalo, ki spodbuja notranji smehljaj in uravnoteža žensko energijo.

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem, vsak od nas pa ima svojo lastno karto in s tem poseben način doživljanja le teh. V kolikor potrebujete vpogled sem tu za vas kot Astrolog svetovalec.