Zvezdni utrinki za torek, 26. 1. 2021.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Pri nas smo brez oblačka, kar prinaša upanje za sončni dan. Vsekakor se bo treba toplo obleči, pa na sprehod, da se  pljuča nadihajo in sončni žarki dotaknejo kože, vsaj te na obrazu. Ponovno potisnjena v iskanje novega življenja,  čutim globok strah.  Zadnja dva dni bežim pred neizbežnim, a me noči vedno znova prebujajo in opominjajo na realnost. Učim se sedaj že leta, verjeti vase in prenesti negotovost, ko staro razpada in novega še ni. Biti v tem medprostoru je vedno težko, nekako vznemirljivo, a tudi grozljivo.  Strah je moj prijatelj, živi z mano in se oglaša, ko se zdi, da življenje ni varno. Moj prvi odziv je vedno beg, toda na srečo, se prej ali slej spomnim, kar so me učili in skozi kar sem že morala iti. Vse odvisnosti tega sveta nastanejo na temelju bega pred bolečino soočenja in prinašajo še več bolečin, rušijo odnose in privedejo človeka v neljubo situacijo. In kaj je alternativa. Zaupat vase, da zmoreš soočiti se z vsem, kar je v tebi. V mojem primeru pogledati strahu  v obraz, pogumno občutiti vse njegove barve in celo uporabiti njegovo energijo za še hitrejšo manifestacijo novega.

Dva dni pred ščipom nas lahko »lunca že orng gunca«. Na srečo je Luna v raku dokaj mirna in bomo še vedno nekako zmogli ohranjati potrpljenje, kljub očitnim resnim težavam v našem svetu. Kvadrat Sonca in Urana je znak upornosti avtoriteti in poveča potrebo po svobodi. Neptunov kvadrat na Lunina vozla pa zmedo, kaos in ranljivost širše množice. Toda, če se usmerimo na družino, skuhamo nekaj na žlico, hrano, ki nas pomiri tudi čustveno, ne le telesno, potem znamo iti skozi dan dokaj mirno.

Splošni vplivi določajo ritem in barvajo energijo dneva, toda vsak od nas se na to odziva nekoliko po svoje, v skladu s svojo natalno karto. V kolikor potrebujete vpogled, sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Dogajanje na Astrološkem inštitutu, za enkrat še vse po Zoomu,  takoj, ko bo mogoče, pa spet v živo v Ljubljani:

v petek 29. 1. ob 17h -20h  …. prikaz učinkovite  uporabljate astrološkega programa Solar Fire cena 24 evrov.

preko vikenda 13. in 14, 2. od 9h-14h …. Zvezde in ozvezdja II

v ponedeljek 15.2. ob 18h INFORMATIVNI DAN, za vse interesente vstopa v šolo  (brezplačno)

v nedeljo 28. 2.  od 10h začenjamo s drugim modulom drugega letnika TEHNIKE PREDVIDEVANJA

v sredo 3.3. ob 17:30 začenjamo od začetka z prvim modulom prvega letnika UVOD V ASTROLOGIJO

v soboto 20. 3. ob 11h pričenjamo z izbirnim modulom tretjega letnika MUNDANA ASTROLOGIJA