Zvezdni utrinki za torek, 29.9.2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Če verjamete ali ne sem že tri ure budna, pa kljub temu tako pozna s svojimi utrinki. Na vse konce sem, se zaklepetati s svojima pupama, se začebljati s kolegico po messengerju, tako nekako je to jutro jedlo ure. Dela pa toliko, da če se ne osredotočim, ne bo dobrega. Retro Mars mi je prinesel prečiščevanje nekih rekla kazala preteklih let. Razmišljam o ljudeh, ki imajo potrebno preobračati besede drugih za špetir, kaj imajo od tega?

Saturn je ta torek stacionaren, tik pred obratom direktno. Kar lahko naznanja prihajajoče spremembe na bolje, toda v tej svoji stacionarnosti sprejema kvadrat retrogradnega Marsa, in s tem prinaša čisto konkretne ovire, omejitve, trenja, frustracijo. Prav lahko se počutimo kot tiger za rešetkami. Za kak dan nam ta kvadrat lahko tudi ohladi vreme. Luna v znamenju rib v času tako trdih kvadratov, pomeni, da bomo nekoliko lažje sprejeli omejitve, brez napadalnosti, vendar hkrati, to lahko govori tudi o veliki občutljivosti na vse kar se na družbeni ravni dogaja. Občutek nemoči je lahko vseobsegajoč. Najdimo moč  in sočutje, da poskrbimo za ljudi okrog nas. Seveda pa nas Luna v ribah kliče tudi k meditaciji, da z njeno pomočjo mehčamo trdo in temačno družbeno klimo.

Hvaležna Katji Golob za še eno čist presežno fotko.

In na koncu, da ne bo pomote, splošni vplivi barvajo energijo in nosijo ritem dneva, toda vsak od nas zapleše z nebesnim dogajanjem malo po svoje, glede na svojo osebno karto in v kolikor si želite dešifrata in me čutite, da vibriram z vami, po vaše, sem tu za vas.