Zvezdni utrinki za torek, 3.11.2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Še eno nekliko bolj sivo jutro, ki naj se spremeni v sončni dan. V daljavi pisk vlaka, življenje v tem naselju precej mrtvo, očtino večina spi. Jaz sem že dolgo budna, toliko tega predelujem, kar prihajajo na plan stvari, ki sem jih hotela sama pred seboj skriti. Ohraniti notranji mir, ko težki časi nosijo na površje prastare ostanke, je tu najpomembnejše delo. Merkur stacionaren, in ker je vladar znamenja v katerem je Luna, se lahko zdi, da bo vse precej na počasi, ker je Merkur še vedno v kvadratu s Saturnom, lahko čutimo nekaj teže, teme, napora, ali strahu.

Zjutraj bo veliko skrbi. Dan stacionarnega Merkurja, dan ko nič ne steče, kot bi hoteli, vse je v nekem mrtvilu, hkrati z Luno v dvojčkih potrebujemo konstantno dogajanje in se lahko rodil tih nemir v ozadju. Zdelo se bo, da vsi skupaj nekaj čakamo, kot da smo na točki preloma. Luna bo zjutraj v poldrugem kvadratu tako z Merkurjem kot Saturnom, kar nosi zjutraj še največ obremenitev in strahov. V poznih popoldanskih in in zgodnjih večernih urah bo nekaj več energije zavoljo sekstila Lune z Marsom, v večerne ure pa bo želja po odklopu in pobegu večja.

Hvaležna Katji Golob za prečudovite fotografije.

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem dnevu, toda vsak od nas ima svoj poseben način doživljanja vplivov, glede na natalno karto. V kolikor potrebujete osebni vpogled sem tu za vas kot astrolog svetovalec.