Zvezdni utrinki za torek, 4.8.2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Avtomobilska reka glasno šumi. Soseska še spi. Tam, pa tam, se najde nekdo, ki odhaja po poteh svojih odgovornosti. Jutro je  zelo sveže, nebo proti jugu je še vedno objeto v sivo modre oblake, na nebu  proti severu, pa se oblaki vsaj na določenih predelih že razpirajo. Za mano noč polna sanj o preteklosti in veliko enega predelovanja. Sama sem mirna in zadovoljna.

Luna v vodnarju nosi veliko dogajanja, vznemirjenje, druženje in komunikacijo.  Zjutraj Luna aktivira Marsov kvadrat na Jupitra, le ta lahko prinaša nemir in novice so takih in drugačnih krajah, objestnosti, nemoralnosti. Popoldan bo še nekaj te energije, poti večeru in v poznejše večerne ure pa Lunina pozitivna aplikacija k Veneri prinaša druženje, veselje, ljubezen, dobro voljo. Merkur na zadnjih stopinjah raka prinaša nekaj sentimenta, mentalne zmede in manko intelektualne ostrine, toda hkrati tudi intuicijo in zanimive uvide.

Hvaležna za čudovito fotografijo Katje Golob.

Vse z osnovnim znanjem astrologije pa vabim na vikend tečaj karmične astrologije 15. in 16. avgusta, z namenom odkriti vzroke za življenjske zgodbe, ki jih živimo, ter najti načine za najboljši izkoristek naših potencialov in spreminjanje problematik naše rojstne astrološke karte v pogonska sredstva razvoja.