Zvezdni utrinki za torek, 5.1. 2021.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Redka megla se umika in rojeva se svetel dan. Pred nami sta dva dneva, ki kljub širše gledani naporni sliki, delujeta lahkotno, veselo, z več optimizma, kajti potovanje Lune po tehtnici je tokrat zavito tako s prvim aspektov v znamenju, kot z dispozitorjem, v prijetne in optimistične barve. Vzemimo si ta dva dni, kot kratko sprostitev, zadihajmo, nahranimo se lepega, da bomo s četrtkom, ko bodo zopet nekoliko bolj naporni dnevi, zmogli skozi vse to še toliko lažje.

Luna v tehtnici nas bo spodbujala k harmoniji in glede na njene spodbudne aspekte ne bo težko do harmonije tudi priti. Dopoldan bomo v ravnotežju, odgovorni in delavni, resni in natančni. V zgodnjem popoldnevu pa že bolj po tehnično lagodni in optimistično naravnani, nekateri pa bodo dobili v tem času tudi zanimive priložnosti. In ta nek optimizem se lahko ohranja tudi preko dneva.

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem obdobju, toda vsak od nas jih doživi na svoj oseben način glede na svojo rojstno karto. V kolikor potrebujete vpogled sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Astrološki inštitut je že pričel z FB delavnico Sinastrije, še vedno pa zbiramo prijave za začetni modul sredi februarja (15. 2.). Naša predavanja potekajo trenutno po Zoomu, seveda pa se veselimo dneva, ko bodo lahko potekala v živo. V živo bomo kot vedno v Ljubljani. S septembrom tudi v Slovenski Bistrici. Dobrodošli!