Zvezdni utrinki za torek, 6.10.2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Čudne sanje, pa en konstanten pritisk na glavo. Ko sem se prebudila, sem lahko gledala prelepo Venero in ji poslala svoje želje, no sedaj pa so jo že pojedli oblaki. Toda, tako je samo na ven, v  resnici nič ne izgine, samo prekrito je. Hvala vsakemu od vas za izražene lepe želje, hvala za srčnost, prijaznost, naklonjenost. Lepo je živeti v svetu, kjer se dobro vrača z  dobrim.

Luna v dvojčkih bo poživila ritem dneva, potrebovali bomo več gibanja, dogajanja, komunikacije. Imeli več idej, vendar je zelo vprašljivo, če bomo sposobni te ideje tudi materializirati. V zgodnjem dopoldnevu so možna bolj sentimentalna občutenja. Nekaterim bo živahna in neulovljiva, spremenljiva energija nosila zadovoljstvo, druge raztresala in prinašala nemir.

Hvaležna Katji Golob za še eno čist presežno fotografijo.

Ritem in energija dneva sta nakazani s splošnimi vplivi, toda vsak od nas doživlja dan glede na to, kako le ti zaplešejo z energijami naše rojstne karte. Za dešifracijo natalne karte, odnosov, pa tudi vpogleda v ta trenutek in bližnjo prihodnost se lahko obrnete name.