Zvezdni utrinki za torek, 7.7.2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in dober dan!

Moji dnevni blaženosti so mimo, kot so prišli so tudi šli. Prijetno jih je čutiti, kako zgleda sočutno in lepo srce, kako je čudovito, če je vse povezano z vsem, toda čisto fino je iti iz tega občutenja, ko se tranzitna Venera odmika iz 0pozicije z natalnim Neptunom (natalno sekstil). Življenje teče, potujemo iz enega v drugo občutje, nič ni moč zadržati, ohraniti za vedno, je pa ok biti odprt na temu potovanju in spoznavati nove in nove vidike stvarnosti.

Jutro nosi nekaj stresa, saj se Luna zgodaj zjutraj s kvadratom veže na Urana, toda ker sta v mešani medsebojni recepciji, bo to tudi vznemirljivo, prinašalo zanimive prebliske in vznemirljive čustvene preobrate. V ljubezni, na finančnem področju, pa tudi pri uživanju življenja znamo iti predaleč, ven iz ravnotežja, prevelika pričakovanja, pa kot vedno nosijo razočaranja. Intelektualno bomo kljub temu zelo bistri, paziti pa je treba da v tej bistrini ne naredimo kako prehitro odločitev, pa tudi na cesti je potrebna previdnost.

Čeprav so splošni vplivi kot vreme, barvajo ozadje dneva, pa ima vsak od nas svojo posebno karto in svoj poseben način doživljanja dneva, tedna, meseca in leta. Če vas zanima vpogled v vašo osebno karto in osebne procese, pa sem tu za vas kot profesionalna astro svetovalka.

Vpisi v novo šolsko leto, s katerim začnemo 3.9. 2020, so možni vse do srede avgusta.

Čudovito fotko, pa je kot vsak dan za nas ustvarila Katja Golob.