Zvezdni utrinki za torek, 8. 12. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Mrke je čutiti, kajne. Včeraj me je močno potresel in zbudil. Koristni so veste, so kot predpriprava na spremembe, ki nas čakajo s prehodi planetov v vodnarja, ter s konjunkcijo Jupitra in Saturna, ki odpira družbene spremembe za naslednjih 240 let, ker gre za veliko mutacijo in je neke vrste trden vstop v vodnarjevo dobo, še preden smo realno v njej.  Otresajo od nas vse tisto, kar ni več naše, kar mora iti. Marsikaj mora iti, marsičesa se odklepamo, kar že dolgo nima smisel v našem svetu. Vsi ti stresi in pretresi, vsa ta tema, ki tiči na naših vratovih, je tu z enim samim razlogom, da jo pogledamo v oči in ji rečemo, ne hvala. To ni moja pot. Moja pot ni bežat v odvisnost, pa naj ima ta tak ali drugačen obraz, moja pot ni sebično iskanje svoje sreče na račun sreče drugih, moja pot ni strah, ker ne glede kakšna je družbena realnost, se bo meni godilo v skladu z mojo karmo, mojo naravo, mojo vibro. Izkoristimo dneve, ko umira staro, da bi se rodilo novo za preprosto spuščanje vsega, kar ni več naše, kar nima več mesta v našem svetu. Ter za iskreno in srčno klicanje, vizualiziranje tistega, kar želimo, da bo naša realnost. Čas je da se odločimo, brezkompromisno, kateri energiji pripadamo. Jaz pripadam Resnici, kaj pa vi?

Zgodaj zjutraj bomo lahko malo zmedeni. Kasneje bo bolje. Napišimo spisek tega, kar si želimo narediti. Spodbudni aspekti Lune v devici bodo nosili boljšo voljo in naredili, da bo vse nekoliko bolj tekoče teklo in se spodbudno razvijalo. Ta torek  res lahko ogromno naredimo. Energija device bo spodbujala tako  intelektualno delo, kot veščost z opravili, ki zahtevajo ročno spretnost.

Hvaležna Sergeji P. Traven, da mi stoji ob strani s svojimi čudovitimi kreaciji, pri poskusu, da se vsi skupaj združimo za to, da dvignemo energijo. Danes nas Sergejina mandala uči, da je Resnica predpogoj za notranjo skladnost in zadovoljstvo, kot tudi za družbeno harmonijo.

Splošni vplivi barvajo energijo in ritem obdobja, toda vsak od nas ima svojo posebno rojstno karto in s tem svoj poseben način odzivanja nanje. V kolikor potrebujete vpogled sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Seveda pa sem tudi učitelj, ki vse od leta 2003 prenaša svoje astrološko znanje na druge in v vseh teh mnogih letih prenašanja znanja, sem tudi sama se konstantno učila in razvijala. Tako da vse, ki si želite znati Astrologije in vam moj način prenašanja informacij odgovarja se nam že v februarju lahko pridružite v uvodni skupini.