Zvezdni utrinki za vikend, 10. in 11. oktober.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep vikend!

Jaz se kar v postelji. Obljubila sem si dan, dva brez astrologije, da se nazaj sestavim in napolnim baterije. Dan sprehodov, pospravljanja, kuhanja in povezovanja s svojimi. Astrološko se zdi, da bo vikend kar v redu. Vedno bolj bomo čutili mundani sekstil Jupitra in Neptuna, ki se dovrši v ponedeljek in nosi vsaj na kratki rok nekaj optimizma, zaupanja in duhovne energije.

Sobota, 10. 10.

Čeprav v zgodnjem popoldnevu Luna iz raka aktivira včerajšnji kvadrat Marsa in Plutona in lahko nosi nekaj jeze in napadalnosti, se zdi, da če se aktiviramo, povežemo, sodelujemo v nekem pristnem tovarištvu, bomo sposobni narediti več in bomo lažje prešli vse frustracije omenjenega kvadrata. Lunini aspekti niso prijetni tudi v večerne ure, takrat bo lahko tudi nekaj več skrbi.  Približujoč se trigon Venere in Urana ravno tako naznanja, da bomo sposobni bolj vedro in pozitivnejše preko dneva, če se bomo povezovali. Glasba nas bo povezovala v nočnih urah.

Nedelja, 11. 10.

Luna v levu nas lahko naredi bolj dramatične. Vznemirljive. Sončev kvadrat na Jupitra pa še spodbudi potrebo po velikih zgodbah, uspehu, bogastvu in podobnem dalje. Toda dan kljub pretiravanju, prinaša tudi veselje, igrivost. V pozno popoldanske in večerne ure pa nekaj več nemirna in napetosti.

Hvala Katji Golob za čudovito fotografijo.