Zvezdni utrinki za vikend!

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro, dober dan in prijeten vikend!

Dodatna ura spanja mi je ukradla prijetnost sončevega vzhoda. Sonce za tankimi vatastimi oblaki, nepovezane strukture kljub vsemu blešči. V daljavi zvok ustavljajočega se vlaka, tisti cvileči surov zvok železa ob železo, ki je meni tako domač in pri srcu, me povezuje s starim očetom in morje spominov. Um miren, razum brez prave ostrine, telo pa živo, komaj čaka sobotnega pohajkovanja po hribčkih.

Sobota, 4. 7.

Zjutraj vstopi Luna v kozoroga in zgodaj dopoldan se poveže s kvadratom na Mars, kar lahko spodbuja nekaj nemira, toda po drugi strani nas tudi porine v akcijo. V večernih urah bomo na veliko predelovali pretekle rane, hkrati pa se nam bo marsikaj posvetilo, zjasnilo in pokazalo. Nemir ali pa pozitivno vznemirjenje lahko sega pozno v noč in bo zaradi tega težje zaspati.

Nedelja, 5. 7.

Zadnji mrk v nizu se bo dogodil že zjutraj, tako da bo največ napetosti takrat, preko dneva pa se bo postopoma energija izboljševala. Če bo le vreme dopuščalo, pojdimo v naravo, še najbolj po kozorogovsko v hribe ali gore in sprostimo vse svoje strahove in napetosti v objemu naše matere narave. Smo na repu težkih poletnih časov, prihaja en druga energija, z  manj pritiska in drame.

Čeprav so splošni vplivi kot vreme, barvajo ozadje dneva, pa ima vsak od nas svojo posebno karto in svoj poseben način doživljanja dneva, tedna, meseca in leta. Če vas zanima vpogled v vašo osebno karto in osebne procese, pa sem tu za vas kot profesionalna astro svetovalka.

Vpisi v novo šolsko leto, s katerim začnemo 3.9. 2020, so možni vse do srede avgusta.

Čudovito fotko, pa je kot vsak dan za nas ustvarila Katja Golob.