Zvezdni utrinki za vikend, 12. in 13. december.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Še eno sivo jutro,  kapljicami na balkonu in potopljeno v meglo. Moje telo je utrujeno, kot da mu noč ni dala dovolj počitka, pa zopet močne sanje. Posebni časi, po eni strani je ta pritisk na nezavedno, po drugi strani, pa je toliko svete energije nekje v zraku, kot je že dolgo ni bilo. Smo pred mlajem, ki je tudi popolni mrk, in s Saturnom na zadnji stopinji, tako bo energije nekoliko manj, bo več te teme, pa hkrati več pritiska v spremembe. V soboto bomo poglobljeni in posvečeni svojim najglobljim odnosom. V nedeljo, da nam lahko nekoliko nagaja razum, bo več raztresenosti, na vse konce, ne verjemimo vsega, kar bomo slišali.

Sobota, 12. 12.

Danes nas želje in strasti lahko prav nosijo. Luna poveže Venero z njenimi harmoničnimi povezavami in Luna v škorpijonu ne nosi le borbenost, ampak vedno bolj strasti. Ne pozabite iz strasti so nastale knjige, pesmi, strast je energija, ki nas poganja in je kreativna in ustvarjalna, če smo le budni in jo zavestno usmerjamo.

Nedelja, 13. 12.

Luna vstopi v strelca in po navadi se s tem energija odpira. Toda sedaj smo dan pred mlajem, ki je tudi mrk, tako da bo energija predvidevam dokaj navzdol, bomo  utrujeni in brez prave moči. Merkurjev kvadrat na Neptuna naznanja, da bomo razočarani nad besedami nekoga, paziti pa se moramo tudi lastne lažnivosti. Seveda pa nam s to kombinacijo hitreje zanese v iskanje opojev in pobegov v takih in drugačnih oblikah.

Hvaležna Sergeji P. Traven za čudovito mandalo, ki nas ohranja tik pred spremembami mirne in budne, in pogumne v pogledu navznoter.

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem, toda vsak od nas ima svojo posebno karto in s tem svoj poseben oseben način odzivanja nanje. V kolikor potrebujete vpogled sem tu za vas kot Astrolog svetovalec.

Inštitut pa vabi na izobraževanja, ki sedaj še vsa potekajo po zoomu ali preko FB delavnic:

  1. s 3. 1. 2021 bomo začeli s FB delavnico sinastrije
  2. v februarju pa od začetka z prvim modulom, ki je imenoval tudi Uvod v astrologijo.