Zvezdni utrinki za vikend 12. in 13. september!

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Čutim počasen ritem Lune v raku in nekaj tihega in svetega ob stacionarenem Jupitru. Noč naporna, turbo predelovanje, ko sem sigurna, da je že vse predelano se iz globin nezavednega dvigne še kaj novega. Paše mi tišina notranjosti, in zavedam se kako pomembno je imeti miren in varen kotiček, samoto, da bi se vse v meni sestavilo, izbrusilo, predelalo.

Sobota, 12.9.

Merkurjeva inkonjunkcija z Uranom nosi nekaj stresa, toda tudi zanimive ideje in prebliske. Najmočneje jo bomo čutili zjutraj in dopoldan. Zgodnje večerne ure prinašajo nekaj pretiravanja, večerne pa veliko dušne energije, sočutja, miru, pa tudi navdiha za ustvarjanje. Stacionaren Jupiter nas kliče v našo notranjost, da nekoliko bolj prisluhnemo svoji modrosti. Nič ne bo narobe, če bo dan malo bolj pasiven, ker ni vse samo v zunanji funkcionalnosti, nujen je sem pa tja tudi pogled navznoter.

Nedelja, 13.9.

Luna v raku v nedeljo dopoldan tvori opozicijo s Saturnom, kar prinaša nekaj več skrbi in strahov. V zgodnje popoldan pa kvadrat z Marsom nekaj nemira in jezo, ki nima prav veliko s tem trenutkom, ampak ima svoje vzroke v preteklosti.  Zaradi energije raka, znamo oboje nekoliko skrit očem, in samo v tišini svoje notranjosti predelovati svoja čustva. Prehod Lune v leva pozno popoldan in proti večeru nosi manj čustveno in bolj energično, veselo energijo.

V noči na ponedeljek se bo obračal Jupiter direktno, v tišini Jupitovega obrata, nam je dostopna lastna modrost in tisto najmodrejše v nas, kar nas vodi k bolj smiselnemu življenju.

Hvaležna Katji Golob za čudovito fotografijo.