Zvezdni utrinki za vikend!

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep vikend!

Gravitacija danes deluje name še nekoliko bolj, kot drugače. Ostala bi v postelji in ždela. Štekam da smo pred mlajem, in da nas tudi Saturn obremenjuje, tako ne vzamem te svoje lenobnosti proti sebi. Kadar je tako, pač vse kar imam za narediti, naredim nekoliko bolj počasi, in se ravno tako naredi veliko. Hkrati, pa vem tudi, da so meditacije pred mlajem najgloblje, in da pritisk Saturna še toliko bolj spodbuja odkrivanje notranje luči, saj se ravno v soočanju s temo pokaže iz česa si. Bodimo lučke v teh dneh, in sebi in svojim naredimo lep vikend.

Sobota, 18. 7.

Luna bo v dvojčkih skoraj do pol petih popoldan, tako bo te bezljavosti, igrivosti, brezciljnosti, razpršenosti še velik preko dneva. Ker smo pred mlajem, je modro si vzeti čas zase, za svoje misli, jih opazovati in odkriti kaj se v nas dogaja, kaj nas razdvaja, zakaj nemir. Marsikaj se nam ob takem početju lahko zjasni. Prehod Lune v raka bo pomiril morje misli in razdvojenost, ter prenesel pozornost na čustveno.

Nedelja, 19. 7.

Zjutraj bo nekaj več nemira in napetosti. Vendar tudi dovolj volje, da kljub približujočemu se mlaju odidemo in raziskujemo življenje. Luna v raku nas kliče, da se skupaj s temi, ki so naši, nam najbližji podamo na pustolovščino, pri tem pa ne pozabimo, kaj dobrega pojesti, spiti in se v družbi naših naših tudi poveseliti. Prisotnost jezer, rek, pa tudi morij, nas bo pomirjala in navdihovala.

Splošni vplivi barva ozadje, kot vreme, vsak od nas pa ima svojo posebno karto in s tem svoj poseben način doživljanja dneva, tedna, meseca in let. Kot izurjena svetovalka sem dosegljiva tudi za osebni vpogled.