Zvezdni utrinki za vikend, 13. in 14. junij!

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in čudovit vikend!

Moram priznati, da meni noč ni delala težav, prav sladko sem spala in se globoko spočila. Vsaj za enkrat zadnjega krajca ne čutim destruktivno, toda bomo videli kaj bo. Pri nas soseska še spi, vse je tiho in mirno, le ptičja radost uživa v jutranji svežini. Nekaj vznemirjenja zaradi tečaja, na katerega se pripravljam, pa hkrati tudi veliko veselja, da bom spet videla vse te obraze, ki delijo z mani ljubezen do astrologijo.

Sobota, 13. 6.

Noč in jutro bosta naporna. Zjutraj bo zadnji krajec z Marsom in s tem nekaj več napetosti. Preko dneva pa se bomo zbrali in se potrudili narediti največ, kar bomo lahko. Pazimo se, da nas nekdo ne zavede, z neko lažno sliko, lažno akcijo ali s svojo strastjo zmede našo predstavo. Raven telesne energije bo res nizka, še najbolj sredi popoldneva, ko se Mars in Neptun srečata.

Nedelja, 14. 6.

Luna v ovnu bo prinesla nekaj spodbude, tako bo, kot da se obujamo od mrtvih in počasi čutimo nekaj več volje. Danes je modro začutiti in utruditi svoje telo ter začutiti v sebi, kaj je tisto, kar potrebujemo, da bi se dobro počutili v svojem telesu. Popoldan prinaša veliko smeha in dobre volje ter nekaj romantičnih čustev, saj se Luna harmonično veže na Venero.

Čeprav so splošni vplivi kot vreme, barvajo ozadje dneva, pa ima vsak od nas svojo posebno karto in svoj poseben način doživljanja dneva, tedna, meseca in leta. Če vas zanima vpogled v vašo osebno karto in osebne procese, pa sem tu za vas kot profesionalna astro svetovalka.

Vpisi v novo šolsko leto, s katerim začnemo 3.9. 2020, so možni vse do srede avgusta.

Čudovito fotko, pa je kot vsak dan za nas ustvarila Katja Golob.