Zvezdni utrinki za vikend!

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep vikend!

Mlaj, ki sem ga napovedovala kot napornega, mogoče res ni strupeno deloval na sam dan, toda posledice pa so še kar občutne. Tako hlad, za katerega sem mislila, da bo kratkotrajen, kot ovire in strahovi, so se razpotegnili dlje in dotaknili globlje, kot sem si upala videti. Ni kaj, pobegniti od realnosti se ne da. V tem letu smo že velikokrat dokazali, da znamo iti skozi marsikaj, tako da kar pogumno in vztrajno dalje.

Sobota, 25. 7.

Luna v tehtnici prinaša očarljivo soboto. Želje po harmoniji ne bo tako težko uresničiti. Potreba po lepem in dišečem življenju nas bo spodbudila, da se uredimo in gremo nekam kjer je lepo. Res upam, da bo koronacirkus že precej umirjen to soboto in se bo dalo iti na neko prireditev, se povezovati in veseliti z ljudmi. Drugače, pa se da urediti in pričarati lep dogodek tudi doma, če je le volja, in družba prava. Noč na nedeljo bo naporna. Nikar piti in voziti, saj je res veliko večja verjetnost nezgod.

Nedelja, 26. 7.

Kljub nemirni noči sledi dokaj prijetna nedelja. Sredi dneva se luna harmonično veže z Venero in sposobnost uživanja življenja bo na višku, kot tudi sposobnost dajanja ljubezni in podore. Popoldan in v večerne ure, pa že ne bo več tako lahko ohranjati mir. Mogoče na zunaj ja, od znotraj pa se bo že čutili male pritiske in nezadovoljstva.

tekst: Mihael Malečkr

foto: Katja Golob