Zvezdni utrinki za vikend, 16. in 17. januar 2021.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep vikend!

Včeraj je bil prečudovit dan. Kot oaza v puščavi napornih dni. Vikenda, pa kaj vem, kljub Luni v ribah, ki večinoma nosi mir, počasi le prihajamo k Jupitrovemu kvadratu z Uranom in ja, normalno je, da bomo bolj nemirni, da bo manj notranjega težišča in bomo bolj v mentalu. Fino je, če vnašamo v telo več vode, se več tuširamo, gremo do kake vode (potočka, reke, jezera, morja), ali pa samo hodimo po snegu, saj je tudi on neke vrste voda, taka bela, ki tako čarobno odseva sončeve kristale, da te prav začara kajne. Luna v ribah bo spodbudila Neptunov kvadrat z Luninima vozloma, in s tem prinašala več zmešnjave, negotovosti, nemira vezanega na cepiva in koronsko virozo.  Sama čutim nemir, in se borim sama s seboj. Čutim, da me čaka bitka, ki jo moram izboriti, ne taka zunanja, ampak ta notranja. Ostati osredinjena in srčna, ne glede na to, kaj se dogaja zunaj mene.

Sobota, 16. 1.

Luna v ribah nas bo pomirila. Njene spodbudni aspekti pa prinašajo veliko enega poriva zjutraj za  akcijo, dopoldan za raziskovanje in razglabljanje, zvečer pa tudi za veselje. Nadihajmo se lepih trenutkov, najdemo vire veselja. Nas čaka še kar nekaj napornih dni, in je nujno, da vsak malo prijetnejši dan izkoristimo za polnjenje baterij. Ker se tradicionalni vladar rib bliža kvadratu z Uranom, bodo nekateri že čutili več nemira, kljub lepih aspektom Lune v ribah.

Nedelja, 17. 1.

Luna v ribah se dopoldan veže na T kvadrat Neptuna z Luninima vozloma, kar nosi eno tako kaotično dopoldne, da nam bo kar slabo zaradi pomanjkanja stabilnosti. Občutljivi med nami bomo še bolj občutljivi, kaotične brez občutka stabilnosti. Realnost o boleznih in cepljenju se nas bo dotikala. Ta nedelja je tudi dan mundanega Jupitrovega kvadrata na Urana,  ki barva našo realnost že kaka dva tedna in jo bo barval še dva, najmočneje pa smo ga čutili v sredo in četrtek.  Sama ta kvadrat temeljno povezujem s potrebo po svobodi.

 

Dogajanje na Astrološkem inštitutu, za enkrat še vse po Zoomu,  takoj, ko bo mogoče, pa spet v živo:

v petek 29. 1. ob 17h -20h  …. predavanje kako najbolj učinkovito uporabljati astrološki program Solar Fire

preko vikenda 13. in 14, 2. od 9h-14h …. Zvezde in ozvezdja II

v ponedeljek 15.2. ob 17h INFORMATIVNI DAN, za vse interesente vstopa v šolo  (brezplačno)

v nedeljo 28. 2.  od 10h začenjamo s drugim modulom drugega letnika TEHNIKE PREDVIDEVANJA

v soboto 20. 3. ob 11h pričenjamo z izbirnim modulom tretjega letnika MUNDANA ASTROLOGIJA