Zvezdni utrinki za vikend, 17. in 18. 10.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep vikend!

Kot je potopljeno v meglo to naše jutro, se zdi, da smo tudi mi potopljeni v zmedo in kaos. Zdi se, da smo popolnoma brez moči v svetu laži, zavajanja, pretiranega strahu. Kot da je za nekaj časa luč izginila, kot da je zavest odšla, pamet odnesla pete,  v tem norem svetu zavezanih rok. Mars je še retrograden, in kot tak ne mora izbiti svoje bitke. Upala sem, da bo kljub temu, ker je to bitka za nazaj. Toda očitno sem bila preveč optimistična. Sredi novembra se Mars obrača, in v svoji direktnosti bo postopoma več in več moči. Od srede decembra dalje pa je tako in tako vsak trenutek več moči ljudstva in razuma.  To so zadnji meseci te teme in nemoči. Vladujočim, pa pravim, šli ste predaleč, ta mlaj vas je potisnil, da ste šli predaleč. Pozicija mlaja na Spiki, samo budi in ozavešča narod. Še tisti, ki nismo hoteli videti realnosti, jo vidimo.  Stelij v osmi pa pove, da ste si zabili žeblje v svojo krsto. Na zasebni ravni se učimo soočati s temo in ne pozabimo ohranjati svoje svetlobe. Svetloba je globoko notranje upanje, da bomo, ko bo trenutek pravi, stopili skupaj in rekli dovolj. Glasno in jasno. Vodnar prihaja, vodnar vedno govori tudi o moči skupine, o moči ljudstva, in seveda o moči razuma. To so samo najtemnejše urice pred svitom.

Sobota, 17. 10.

Luna, sedaj že rastoča, v škorpijonu nas bo povlekla v čustveno in zasebno. Večji del dneva bomo rabili samo tišino in čas zase, da lahko v miru vse predelamo in damo vsemu svoje pravo mesto. Zvečer pa lahko prihajajo vznemirljive novice, ki nosijo stres, spremembe in potrebo prilagajati se novi situaciji.

Nedelja, 18. 10.

Kljub skrbem in sivini, ki barva ozadje dneva, zna biti nedelja lep in prijeten dan. Dopoldan se strastna Luna iz škorpijona veže s prijetnimi nežnimi planeti in prinaša možnost trenutkov imeti se lepo, uživati v radostih življenja, ali pa kar tako v nekem bolj lenobnem vzdušju. Popoldan je lahko nekaj več skrbi in razočaranj, toda kljub vsemu, če se le usmerjamo bolj na zasebno, lahko škorpijonsko energijo uporabimo za povezovanje s svojimi in za predanost, pa tudi strastno prepletenost.

Hvaležna Katji Golob za njeno čudovito fotografijo, kot njena ptica tudi mi počivajmo, premislimo, se nahranimo svetlobe in se pripravim na let.

Kot veste, vsak od nas doživlja splošne vplive nekoliko po svoje. V kolikor rabite nasvet, vpogled, sem tu za vas.