Zvezdni utrinki za vikend, 19. in 20. december.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep vikend!

Še eno sivo jutro, bi ga človek kar prespal. V upanju na prehod Jupitra danes popoldan in novo energijo, ki jo v novem znamenju nosi je tudi ta sivina samo nekaj kar pride in gre. Praznično vzdušje se bliža, dišijo piškoti, in se svetijo lučke, pije kuhano vino,  toda ravno zaradi tega nas vse skupaj opozarjam, da moramo v teh prazničnih dneh biti ekstra previdni, da nas ne odnesejo preveč, da se ne spozabimo, preveč družimo, preveč rinemo v gnečo, trgovine, centre mesta, in samo poslabšamo že tako zelo naporno realno zdravstveno sliko. Ostanimo odgovorni, zaščitimo zdravstveni sistem, da se nam ta konec januarja ne sesuje.

Sobota, 19. 12.

Jutro z Luno v vodnarju prinaša razgibano intelektualno energijo in spodbudne zanimive novice. V zgodnjem popoldnevu vstopi Luna v ribe in energija se bo pomirila, nekaj več bo pasivnosti, toda tudi več sprejemanja in upanja. Jupitrov zgodnje popoldanski prehod v znamenje vodnarja lahko prav praznujemo. Si odpremo šampanjec in se zavedamo, da bomo od danes dalje lažje dihali, funkcionirali bolj racionalno, da bo manj strahov in več navdiha.

Nedelja, 20. 12.

Luna v ribah nas kliče k počitku, miru, zadovoljstvu, pa tudi h kreativnosti. Vzemimo si dan za odklop, ljubezen, in veselje. Prav je, da se veselimo novih časov, čeprav vsi vemo, da zdravstveno še nismo iz najhujšega, pa je upanje, razum in smer gibanja videno bolj konstruktivno, kot do sedaj.

Hvaležna Sergej  P. Traven za njene prečudovite  mandale, ki nam pomaga uresničiti naše sanje.

Splošni vplivi opisujejo energijo in ritem, toda vsak od nas jih doživi na svoj, poseben način, glede na svojo rojstno karto. V kolikor potrebujete vpogled, sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Za vse, ki vas astrologija zanima kot pot spoznavanja sebe in življenja, pa tudi kot poklic, pa ste seveda dobrodošli tudi v našo šolo astrologije, kjer od začetka pričenjamo s 15. 2. 2020.