Zvezdni utrinki za vikend, 20. in 21.6.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro! Pozna, vsaj uro in pol sem ždela v postelji in nikakor v nov dan. Oprano jutro sveže diši, ptičja radost se prenaša name, sončni žarki, ki kljub sivi pregradi še vedno zmorejo pobožati mi lica. Spustiti se iz trdnih rok nadzora in dovoliti, da se življenje zgodi, kar koli že se ima za zgoditi. Zaupati vase, da bom znala vsakič znova slediti svoji poti in se pri tem čim manj izgubljati v iluzijah, čustvih, strasteh in mislih. Želim samo čim bolj polno biti.

Sobota, 20. 6.

Energijska raven zna biti zjutraj še vedno nekoliko nižja, intuicije bo več. Marsov sekstil z Jupitrom nam da vedeti, da se bomo borili za pravico ali pa nas bodo v akcijo vodili ideali, tako bomo v jutranje in dopoldanske ure kljub nizki ravni fizične energije še vedno delavni. Lunin kvadrat z Neptunom nosi dodatno zmedo in ležernost v popoldanske ure. V poznih večernih urah pa nas lahko nekaj vznemiri ali celo razjezi.

 

Nedelja, 21. 6.

Mlaj, ki je tudi sončni mrk, se bo dogodil že zjutraj, tako da bomo preko dneva čutili postopno rast energije. Sama stopinja mlaja in mrka je z inkonjunkcijo vezna na Saturn, zato nosi nekaj več skrbi ali strahov. Luna v raku nas v nedeljo kljub vsemu kliče k temu, da damo več pozornosti svojim domačim, da se povežemo s tistimi, ki so nam najbližji. Dobra domača hrana in družinsko kosilo je vsekakor pomembno vezivo naših zasebnih odnosov.

Čudovita fotka je kreacija Katje Golob.