Zvezdni utrinki za vikend, 22. in 23. avgust.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep vikend!

To jutro v  sebi čutim nemir, kar tako brez pravega razloga, kot opozorilo, da moram biti previdna na svoje misli in besede. Obletava me osa, ki je odkrila dišeče cvetove maslenk, kar me tudi opozarja, da prihajajo soočenja z manj prijetnimi ljudmi, ali bom sama vir napetosti. Torej Luna v tehtnici tokrat zame ne bo ravno mirna, saj v notranjosti že čutim Marsov kvadrat s Saturnom, čeprav se bo le ta dogodil šele v ponedeljek.

Sobota, 22.8.

Jutro in dopoldan znata biti v bolj lenobnih in pasivnih energijah, ali pa nas bodo dotikala sentimentalna čustva in ljubezenska hrepenenja. Popoldan znamo pretiravati, si nečesa privoščiti preveč, ali pa bomo samo zelo leni in nam nič ne bo prinašalo vesela. Sonce petnajst do šestih zvečer vstopi v devico in pričenja se nov čas, ko bomo vedno bolj razmišljali o svojih odgovornostih in se pričeli pripravljati na šolo, delo, resnost življenja, ki ga devica prinaša. V  noči na nedeljo je nujna previdnost na cesti, z ostrimi in vnetljivimi predmeti. Lahko pa nas ponoči pretresa tudi grmenje in drugi vremenski ekstremni pojavi.

Nedelja, 23.8.

Po naporni noči se bomo zbudili še malo prestrašeni, toda postopoma se bomo umirjali. Prave volje za delo zjutraj in do poldan ne bo, razen, če bo treba nekam iti s partnerjem ali s prijatelji, potem bomo že našli voljo se urediti in iti med ljudi. Popoldan bomo že čutili Luno v škorpijonu, kar pomeni, da bo konec pasive, in bomo čutili v sebi več naboja, strasti, moči in volje. Znali bomo pozitivno usmeriti to strastno energijo zgodaj popoldan v sodelovanje in spodbudno akcijo. Zvečer pa v premišljevanje, načrtovanje, učenje, lahko pa tudi pogovore.

Ker se tudi na inštitutu bližamo novemu šolskemu letu, pa še spodbudne besede učenke Ines: Draga Mihaela, si rojena učiteljica, tvoja razlaga je razumljiva, metodična, sistematična, vse je logično in razumljivo , predavanje vodiš ti in ga ne prepuščaš zato ne zapravljaš čas za nepotrebne debate…