Zvezdni utrinki za vikend, 23. in 24. 1. 2021,

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki, Uncategorized

Dobro jutro in lep dan!

Štirikrat sem morala narediti shemo za danes. Vsakič kaka napaka, pa delo znova. Jaz kot močna “Merkurjanka” že čutim, da Merkur upočasnjuje in se bodo zopet dogajali takiin drugačni nepričakovani dogodki in napake. Danes nisem dobre volje, brez nekega pravega vzroka, verjetno je to družbeno najedlo vsaj za nekaj trenutkov notranje, osebno. Kljub Marsovem kvadratu z Jupitrom, ki lahko prinaša na plan neke pretirane ali nepoštene akcije, silo proti pravici, neplemenite narave, je sobota zavoljo trigonov lahko kar prijetna. Sončeva konjunkcija s Saturnom nam daje možnost realne slike, ozavestiti neke sivine, hkrati pa pripomore k temu, da se discipliniramo, načrtujemo. No ja, Sonce v izgonu s Saturnom pa kljub vsemu niža našo vitalnost.  Venerin sekstil na Neptuna je bilo najmočneje čutiti včeraj, danes lahko le v večerne ure prinaša nekaj sladkosti. Kljub vsem tem pritiskom, pa vstop Lune v dvojčka malo pred deveto zjutraj prinaša manj pasivno in lenobno energijo, več radovednosti, potrebo po komunikaciji, in v temeljno spodbudnih aspektih Lune je sobota lahko prav prijetna. Nedelja tudi kar nekako bo, če le sledimo radovednosti in se vsaj malo družimo, le v večerne ure lahko pride neka novica, ki vam nosi kaos, spremembo, ranljivost in zmedo.

Sobota, 23. 1.

Luna v dvojčkih nas bo naredila družabne, hitre, igrive in iznajdljive. Zjutraj bo moč čutiti še Marsov kvadrat z Jupitrom, kar lahko govori o težavah s tatovi, ali pa o izgredih in ne spoštovanju pravil, neke vrste brezpravju: Paziti moramo, da ne gremo s preveliko silo na določen problem. Preko dneva pa bo vseeno več dogovorov. V večerne ure pa se k nam prikrade tudi romantika.

 

Nedelja, 24. 1.

Noč na nedeljo zna biti hladna. Nedelja pa precej kaotična. Novice o bolezni bodo neprijetne, očitno se bodo spet močno dvigovale številke obolenj. Precej kaotičen občutek nemoči. Tudi če preko dneva nekako gremo mirno skozi, pa bo v večerne ure manj stabilnosti, in se bo občutek negotovosti zavoljo situacije v kateri smo dotaknil skoraj vsakega.