zvezdni utrinki za vikend, 26. in 27. 9.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep vikend!

Za mano kar dolga meditacija, ko sem morala opazovati, kako zgleda raztresen razum. Čeprav se je srce prav lepo odprlo, pa um ni mogel obstati na enem mestu in je skakal od misli do misli, od ideje do ideje. Poznate to. Kljub vsemu sem pripravljena za nov dan, in se veselim, da mi ni potrebno že na vse zgodaj zapuščati toplega in varnega zavetišča, saj bučni zvoki vetra ne obljubljajo nič prijetnega. Kljub vsemu pa Luna v vodnarju velikokrat prinaša možnost, da veter odpiha oblake in prinese vsaj malo bolj jasno vreme. Glede na napovedi je vse to bolj malo verjetno, toda upanje umre zanje, kajne.

Sobota, 27.9.

Po nemirni noči sledi prav prijetna sobota. Luna v vodnarju nas bo razbremenila resnosti kozoroga in bomo znali na vse pogledati od daleč, bolj filozofsko in objektivno. Radovednost nas bo gnala v gledanje dokumentarnih oddaj, ali k branju knjig. Seveda pa je vodnarjeva radovednost lahko tudi samo želja po druženju in pogovorih s soljudmi. Njen trigon na Sonce nam prinaša pozitivne kontakte, več razumevanja in nas spodbuja, da raziskujemo svet drug drugega. Več bo optimizma in dobre volje.

Nedelja, 27.9.

Luna v vodnarju prinaša tudi v nedelo več potrebe po druženju, izobraževanju, raziskovanju, odkrivanju, branju. Med pogovori se bo v nas rojevalo veliko zanimivih idej in prebliskov. Ostanimo povezani in se podpirajmo. Venerina harmonična vez z Luninimi vozli lahko prinaša tudi nove ljubezni, ali pa samo veliko radosti in zadovoljstva. Merkurjev prestop v škorpijona, pa nam sporoča, da se bomo intelektualno sposobni po novem bolj poglobiti, odkrivati skrivnosti in z občutkom videti tudi v tiste kotičke, kjer naše oko ni sposobno gledati.

Hvaležna Katji Golob za prečudovito fotografijo.

Splošni vplivi kažejo ritem in barvo dneva, toda vsak od nas doživlja dan na svoj poseben način, v skladu z rojstno karto. Za njeno dešifracijo se toplo priporočam.