Zvezdni utrinki za vikend, 28. in 29. 11.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Sivo jutro. Luna v biku prinaša počasno, a praktično energijo, toda dejstvo, da smo pred zoprnim Luninim mrkom  nekako otežuje atmosfero. Jaz kot vsako jutro žvrkljam svoje olje in poskušam premakniti kolesja še enemu dnevu. Kako lahko dvignemo vibracijo, ko je Luna v biku. Konkretno delo, pospravljanje, kuhanje z toliko pozornosti na trenutek kot je le mogoče. Sprehodi v naravi, ne neki športni dir, ampak lepo počasi, z občutkom, s pozornostjo na vsak korak. Pa glasba in tudi ples, poplesavati in peti po domu, je nekaj kar je Luni v biku pisano na kožo.  Čutim nas, da nam je že hudo preveč, marsikomu, toda dejstvo je, da vsak dan in vsak trenutek v sebi skriva čudež življenja in edinstveno doživetje in z odprtostjo, budnostjo se čisto navadne stvari spremenijo v pravljične.

Sobota, 28. 11.

Bližamo se Luninemu mrku, tako lahko marsikdo čuti nekaj več nemira, ali se dogajajo nepričakovane spremembe. Glede na dneve vplive pa se nakazuje miren in stabilen dan, ko si bomo znali kaj dobrega privoščiti in bomo znali živeti v miru. Če vreme dopušča pojdimo v naravo. Neptunova stacionarnost nas naredi  še nekoliko bolj pasivne, pa tudi medialne in dušno odprte.

Nedelja, 29. 11.

Merkurjev sekstil na Jupitra prinaša nekoliko bolj pozitiven pogled na situacijo, mogoče kako malo svetlejšo novico. Jutro in dopoldan bosta obarvana s pozitivno vibracijo in pozitivnimi informacijami. Petnajst čez peto popoldan pa Lunin prehod v dvojčka prinaša hitrejši ritem življenju, večjo potrebo po komunikaciji. To da se bližamo Luninemu mrku, pa lahko nekaterim z nepričakovanimi spremembami nosi tudi nekaj več stresa.

Hvaležna Katji Golob za njeno čudovito fotografijo, naj nam pika poka prinese srečo.

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem, toda vsak od nas ima svojo astrološko  karto in s tem svoj način doživljanja splošnih vplivov. V kolikor potrebujete vpogled sem tu za vas kot Astrolog svetovalec.