Zvezdni utrinki za vikend, 29. in 30. 8.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep vikend!

Obsijana z jutranjim soncem, pobožana z nežnim vetričem se nasmiham novemu jutru. Telo je kljub spancu nekoliko utrujeno, že čutim, da ustavljajoči se Mars zmanjšuje osnovno energijsko raven. Toda kljub temu komaj čakam, da se po meditaciji, z “mantro” počasi se daleč pride, odpravim v hrib.

Sobota, 29.8.

Noč na soboto zna biti zanimiva, tudi sanje na to noč znajo biti preroške. Jutro je nakazano mirno in mi bomo hitreje mirni in zadovoljni. Toda dopoldan in v zgodnje popoldanske ure nam znajo nagajati ljubezenske želje, ki so na nek način boleče in ovirajoče. Če ne bomo usmerjeni v čustvovanje, ampak bolj v intelektualno delo, so možne super domislice in sposobnost predstaviti svoj vidik drugim. V večerne ure pa zopet nekaj teže, utrujenost, bremena, lahko pa tudi prastara zagamana jeza od nekje pokaže svoje rožičke.

Nedelja, 30.8.

Luna v vodnarju nosi nekaj več nemirne energije. Več potrebe po druženju, gibanju, pogovorih, več želje nekaj prebrati, kaj poslušati, si ogledati kako dokumentarno oddajo. Nekaj novega razumeti in podobno dalje. Toda v resnici bo naš razum nekoliko bolj medel, in se ga lahko dotaknejo iluzije. Možne tudi finančne skrbi in ovire na področju ljubezni. Zvečer znamo biti napeti, ali pod stresom.

hvaležna Katji Golob za čudovito fotografijo.