Zvezdni utrinki za vikend 3. in 4. 10. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Že dolgo budna, v premišljevanju in iskanju odgovorov. Jutranji glavobol pravi naj malo izprežem,  pospravim stanovanje, grem na sprehod, se ukvarjam s svojimi rožami, vsaj nekaj ur spustim knjige iz rok in neham študirati.

Sobota, 3. 10.

Zbudimo se lahko zelo nemirni, ne ravno v dobri volji. Jutro bi bilo najbolje kar prespati, ali premeditirati, ker lahko čisto nehote pridemo v stresno situacijo in se zgodi kratek stik ali izbruhne jeza, ki ima svoje temelje v pradavnini.  Od osmih zjutraj do petih popoldan bo luna po ovnu v praznem teku, in je lahko tega notranjega nemira, kolerične energije, ki bi kar nekaj imela, pa ne zna do tega priti, veliko. Luna dvanajst čez pet popoldan vstopi v bika in prinaša bolj prijetno, mirno energijo. Čaka nas več razumevanja, radosti, okrepi pa se tudi sposobnost uživati v življenju.

Nedelja, 4. 10.

Stacionarni Pluton, tik pred obratom direktno,  nas bo klical v globine. Luna v biku nosi pasivno, a varno in stabilno nedeljsko življenje. Vse do enih popldan se bo povezovala z prihajajočo opozicijo Merkurja in Urana, kar lahko nekaterim nosi nekaj stresa. Na dan z Luno v biku je pomembno, da nahranimo svoje čute, tako z dobro in zdravo hrano in pijačo, kot tudi z sprehodom v naravi. Okušati, čutiti, vohati, doživljati življenje skozi vse kar je lepega, kar zavibrira z nami v sozvočje.

Hvaležna Katji Golob za čudoite fotografije.

Da splošni vplivi barvajo energije dneva ter nosijo ritem, sedaj že vsi vemo kajne. Kot tudi to, da to kar se dogaja na nebu z vsakim od nas zavibrira nekoliko po svoje, glede na našo rojstno karto. V kolikor rabite vpogled v rojstno karto, odnose, vpogled v to, kar je sedaj aktualno in kar nas čaka v najbližnji prihodnosti, sem tu za vas, kot astrolog svetovalec.