Zvezdni utrinki za vikend, 31.10 in 1.11.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Jutro mirno in tiho, ne čutim napetosti polne Lune, čutim pa zelo močno jutrišnji kvadrat Merkurja in Saturna.  Astrološko gledano dnevi pred nami niso najlažji, zato moramo še toliko bolj s svojim zaupanjem, upanjem vztrajati v pozitivni naravnanosti, ko je to le mogoče. Danes izrezlajmo kako bučo več, zvečer pa lepo na metle, in vse ki znano leteti na njej imamo pravico kršiti policijsko uro :D. Jutri pa si vzemimo nekja minutk, da pomislimo, na vse, ki smo jih imeli radi, pa jih ni več z nami, in prižgimo svećko zanje. Umrle lahko obiščemo tudi v svojem umu, ne le na njihovih gobovih.

Sobota, 31. 10.

Dan ščipa v katerem je Uran, po eni strani lahko pomeni neke vrste osvobajanje, lahko pa pomeni upor in napetost in nemir. Tako nas tudi Luna v biku ne bo pomirjala tako kot smo navajeni, ampak bo razlog za velike in sunkovite spremembe, nemir. V karti ščipa je Mars koten, tako bo več jeze in napetosti, vendar je stelij v deseti še zelo močan in upor, in jeza ne bosta prav veliko dosegli. Merkurjev kvadrat na Saturna, ki bo sedaj barval kar nekaj dni, nakazuje težke misli in veliko strahov.

Nedelja, 1. 11.

Nedeljo si lahko naredimo lepo. Luna v biku tvori predvsem spodbudne aspekte. Dopoldanski sekstil na Neptuna nas bo pomirjal. Pozno popoldanski trigon na Jupitra nosil nekaj več optimizma, večerni trigon na Plutona strasti. Vendar pa bomo morali za dobro počutje odrezati časnike in novice, ker informacije, ki bodo prihajale do nas bodo še vedno zelo zastrašujoče in naša čustva bodo hitreje prizadeta.

Hvaležna Katji Golob za prelepe fotografije.

Splošni vplivi barvaj energije in nosijo ritem dneva, toda vsak od nas se z njimi zavrti nekoliko po svoje, v skladu s svojo rojstno karto.  V kolikor potrebujete vpogled sem tu za vas kot astrolog svetovalec.