Zvezdni utrinki za vikend!

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro, obilo zdravja! Močno jutranje sonce in glasno ptičje petje, ljudje pa, kot da je  vsak še v svojem jutranjem svetu. Vse okrog nas je čudež življenja, naj mu vsaj za sekundo prisostvujem, preden se zasukam v občajni ples misli, pogovorov in opravil.

Sobota, 2. 5.

Luna v devici nas bo spodbudila za delo, še najbolj tisto v naravi. Če te možnosti nimamo, pa je kar fino, da gremo v naravo nabirati kakšno zel. Večerni Lunin trigon na Urana in nočni na Merkurja opominjata, da je večerni čas zelo ploden za zanimive napredne ideje in prebliske, da nam bo Luna v devici pomagala vse natančno analizirati, predelati, prebaviti in popredalčkati.

Nedelja, 3. 5.

V nedeljo smo lahko pasivnejši. Luna bo iz device aktivirala Venerin kvadrat z Neptunom in z omenjenim planetoma tvorila T kvadrat. Venerin kvadrat z Neptunom bo sedaj kar dolga in pomembna tema, njegovo glavno sporočilo je, da so ljubezenska hrepenenja večinoma iluzorno iskanje. V kolikor polagamo preveč svoje vere v srečo v odnosih, smo lahko razočarani, v tem času pride na dan neka ljubezenska skrivnost. Za ustvarjanje pa je omenjeni kvadrat kar spodbuden.  Še najbolj se bomo s svojo čustveno zablodo srečali okrog petih popoldan.

tekst: Mihaela Malečkar

foto: Katja Golob