Zvezdni utrinki za vikend!

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in obilo zdravja! V daljavi zvok vlaka , in konstantni hrup avtoceste, vse je v premikanju. Soseska še spi, ali pa je samo še zelo jutranja. Jaz dokaj resna, zavedam se da prihaja teden, ko se bodo trije planeti obračali nazaj, da se bo v marsičemu potrebno še enkrat potruditi, nekaj ponovno predelati, se srečati z napori in priložnostimi.  Vikend se zdi trenutek tišine, vakum, preden nas zarotira nazaj, v staro, znano, v ponovno v učenje.

Sobota, 9. 5.

Večji del dneva bom čutili v sebi veliko nemira. Zaradi trigona med Merkurjem in Plutonom je možno nekaj skritega odkriti, kaj natančno raziskati, ker gre za zemeljski trigon, pa je koristno razmišljati o dodatnih finančnih virih. V večernih urah bomo hrepeneli po odklopu, alkoholu, veselju ali pa se bomo odklopili s kakšno zlajnano romantično komedijo.

Nedelja, 10. 5.

Zjutraj bomo še po strelčevsko dinamični in polni zagona. Kasneje nas Lunin prehod v kozoroga lahko naredi nekoliko resnejše, vendar ker se Merkur veže pozitivno na Jupitra, nosi optimizem, dobre novice in voljo po novih spoznanjih.  Sončev sekstil z Neptunom pomirja naše duše, nas odpira doživljanju celote ter nam nosi navdih in umetnikom uspeh.

tekst: Mihaela Malečka

foto: Katja Golob