Zvezdni utrinki za vikend, 6. in 7. februar 2021

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep vikend! Premantrana noč in jutro mirno. Včasih moramo na svoja ramena malo več naložiti, nositi in hoditi. In če smo le mirni in pozitivno naravnani, potem gre. Kljub vsemu, da je jutro sivo in turobno, pa to pomanjkanje veselja, ki ga čudimo zaradi konjunkcije Venere in Saturna, ne bo dolgo trajalo. Mlada luna v četrtek prinaša svetlejši in bolj radosten Lunin mesec, pozitivnejše novice, pozitivne obrate, tako da postopoma korakamo iz temačnega Luninega meseca v nekoliko bolj svetlega in pozitivno naravnanega.

Sobota, 6. 2.

Odpravimo se na neke vrste potovanje, pa če je to konkretno, ali v domišljiji. Luna v strelcu nas bo odpirala, njeni prijetni aspekti pa nakazujejo, da se lahko počutimo bolj odprti in svobodni, bo več optimistične naravnanosti in prijetnejših tudi konkretnih doživljajev. Na ravni ljubezni bo potrebno spustiti neko željo, kar lahko nosi bolečino, vendar hkrati tudi možnost pozdraviti rano in iti svoboden naprej.

Nedelja, 7.2.

Luna v strelcu zjutraj tvori sekstil na Merkurja, tako so možne neke zanimive novice, ideje, sploh vezane na preteklo, ali pomembni pogovori o preteklosti in razčiščevanje preteklosti. Kasneje potuje Luna v prazno ter prinaša kolerično energijo, ki jo ne bomo znali nikamor usmeriti. Venerin kvadrat na Urana še dodaja nemir in željo, da se nam nekaj vznemirljivega zgodi. Odnosi bodo razgibani.

Hvaležna Katji Golob za njene čudovite fotografije.

Splošni vplivi določajo ritem in barvajo energijo dneva, toda vsak od nas se na to odziva nekoliko po svoje, v skladu s svojo natalno karto. V kolikor potrebujete vpogled, sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Dogajanje na Astrološkem inštitutu, za enkrat še vse po Zoomu,  takoj, ko bo mogoče, pa spet v živo v Ljubljani. V ponedeljek 15.2. ob 18h bo INFORMATIVNI DAN, za vse interesente vstopa v šolo  (brezplačno). V sredo 3.3. ob 17:30 začenjamo od začetka z prvim modulom prvega letnika UVOD V ASTROLOGIJO.