Zvezdni utrinki za vikend, 7. in 8. november.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Veter poje svojo cvlitečo pesem, in potresa z roletami in okni. Sonce pa se počasi dviga na nebo brez oblaka in obljublja lep dan. Meni se smehlja, gledam svoje pohodniške čevlje in rucah in vem, da grem na daljši potep, brez pritiska ure in odgovornosti. Smer gibanja je začrta, toda kam me odpeljala radovednost, pa kljub vsemu ne vem. Luna v levu svetli naš svet, prinaša dva dni, ko bomo največ dosegli z igro, keativnostjo in veseljem do življenja. V soboto zaradi inkonjunkcije Sonca in Marsa je lahko nekaj več vročekrvnosti, toda ker je dvojica tudi v mešani medsebojni recepciji, bo tudi več energije za delo, šport, več volje do življanja. Nedalja nam bo dana za kreacijo, ljubezen in veselja. Okrepljene bodo strasti, več priložnosti za ljubezen. Vem, da se zdi, da v novem svetu ni prostora zanjo, toda življenje preseneča in težka družbena klima ne more onemogočiti nekaj tako živega in prvobitnega kot je ljubezen.

Sobota, 7. 11.

Noč na soboto zna biti naporna, možne težje sanje. No dan z luno v levu pa le prinaša nekaj več optimizma, ali pa samo volje. Če se le da prisluhnimo svoji kreativnosti in ji sledimo. Pa če se bo le ta pretvorila v slastne piškote, ali glineno posodo, ni tako zelo pomembno, pomembno je, da začutimo otroško radost in si pustimo jo manifestirati skozi različne oblike.

Nedelja, 8. 11.

Jutranje in dopoldanske ure so videti prav zabavne. V nas bo veliko pripravljenosti za kreativnost, igrivost in zabavo. Krajec sredi popoldneva lahko prinese nekaj nemira, toda tudi večerne ure so nakazane v dokaj harmoničnih energijah. Pomembno je, da smo kot otroci, veseli, lahkotni in igrivi. Rabimo se nahraniti veselja, ne gre v neskončno čepeti v skrbi in odgovornostih.

Hvaležna Katji Golob za čudovito fotografijo.