Zvezdni utrinki za vikend.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep vikend!

Ljubim jutra! Svežina, mir, ptičja radost, kopanje v sončnih žarkih. Sem kot martinček, nastavljam svoj obraz tem toplim žarkom. Mirna, trezna, resna, odločna. Prijeten občutek, ko veš kdo si in koliko daš, ko poznaš tako svoje šibkosti, kot kvalitete in se imaš neizmerno rad.

Sobota, 30. 5.

Sobota bo napornejša, saj bo že jutranji prvi Lunin krajec prinesel stres, jezo in napetost. Marsikdo je vse to že doživel v preteklih dneh. Ker gre za krajec v gibljivih znamenjih, se bodo napetosti najbolj vršile na ravni prepričanj in idej, ne toliko zunanjih konfliktov. Potem, ko bomo predelali jutranje konflikte in napetosti, nas čaka popoldan še sentimentalnost luninega kvadrata na Venero, in ker gre za retro Venero, se ta sentiment veže na melanholijo in nostalgijo. Če bomo ostajali predolgo budni, se bo v nas budila potreba po odklopu in pobegu, lahko nas zanese, da pogledamo pregloboko v kozarček.

Nedelja, 31. 5.

Luna v pridni, analitični in natančni devici zjutraj in dopoldan pozdravlja s pozitivnimi aplikacijami na planete v kozorogu, kar prinaša delavnost, pa hkrati voljo, moč in optimizem. Popoldan bo njena disharmonična vez na Lunine vozle v čustvenem pogledu nosila pretirano čustvovanje in preosebno doživljanje situacije. Pozni popoldanski prehod Lune v znamenje tehtnice pa nas pomiri in njena pozitivna vez s Saturnom prinaša ravnotežje, objektivnost in načrtovanje prihodnjih korakov. Pozno v noč lahko neumorno premišljujemo in si tako kratimo večerni mir in spanec.

Čeprav so splošni vplivi kot vreme, barvajo ozadje dneva, pa ima vsak od nas svojo posebno karto in svoj poseben način doživljanja dneva, tedna, meseca in leta. Če vas zanima vpogled v vašo osebno karto in osebne procese, pa sem tu za vas kot profesionalna astro svetovalka.

Čudovito fotko, pa je kot vsak dan za nas pripravila Katja Golob.