Zvezdni utrinki za vikend!

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep vikend vsem!

Kljub napetostim bo tudi nekaj ognja in energije, z naslednjim tednom pa vstopamo v precej pasivne dneve in bo nekoliko težje ohranjati stopnjo učinkovitosti. V svojem trebuhu čutim napetost, toliko se je zgodilo ta teden, da je kar težko verjeti in težko vse skupaj predelati. Vendar čutim tudi voljo, iti narediti, se potruditi, tako da bo izziv tega dneva, kako ves ta trebušni ogenj, ki ga Sončev kvadrat z Marsom prebuja, pretvoriti v energijo za delo.

Sobota, 6. 6.

Zaradi nemirne Lune v znamenju strelca bomo težko našli sprostitev. Sončev kvadrat z Marsom, ki ga tako in tako čutimo že nekaj dni, tudi ni ravno znak pomiritve in prijaznosti. Dajmo ta naš ognjeni preboj uporabiti za to, da se potisnemo v novo akcijo in ne za to, da bijemo bitke z ljudmi, ki so nam blizu. Danes bo najslabše, če ostanemo doma, nujno je iti nekam, biti fizično aktiven. Toda dokončna pomiritev pride šele v pozne večerne ure, ko Luna vstopi v znamenje kozoroga.

Nedelja, 7. 6.

Dopoldan bo Luna v kozorogu spodbujala zanimive ideje, prebliske, toda popoldanske ure lahko prinašajo boleče besede in misli. Ne glede da bo nekaj melanholije v zraku in bodo naše lastne misli vlekle na plan stare rane, se lahko, če vzamemo vajeti v naše roke in organiziramo dan, dvignemo nad vse to in se imamo prav lepo. Idealno za to nedeljo je iti v hribe, nahraniti svojo dušo z lepotami in mirom narave.

Čudovito fotografijo je za nas ustvarila Katja Golob.