Zvezdni utrinki za vikend!

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep vikend! Sonce se počasi dviga iza hriba in njegovi dolgi žarki potujejo proti meni. Zaenkrat še ne dosegajo moje kože, se samo igrajo z mojim vidom. Ptiči imajo toliko za povedati, kar en prek drugega. Moje telo je brez pravega razloga utrujeno, toda duh je svež. Naj bo Mars na 29 ribe kriv za utrujenost telesa, in jutrišnji spodbudni krajec za notranjo mirnost.

Sobota, 27. 6.

Luna v devici se dopoldan harmonično veže na planete v kozorogu, toda kljub harmoničnosti nas bo na nek način soočala s finančno realnostjo, padcem vrednosti delnic, nihanjem na tržišču. Zvečer pa Luna obuja že včerajšnji  Marsov kvadrat na vozle in lahko nosi popotresne sunke težav in bolečine večje množice ljudi. V vsakem primeru bomo utrujeni, z veliko občutka nemoči in lahko zaradi tega reagiramo precej nezdravo do tistih, ki jih imamo najraje. Torej se bomo učili prenašati trpljenje in reagirati čim bolj potrpežljivo.

Nedelja, 28. 6.

Mars je že zelo zgodaj zjutraj prestopil v znamenje ovna, in obdobja nemoči in utrujenosti so za nami. Se bo pa treba ob njegovi novi realnosti naučiti se sproščati višek energije. Sprva tvori sekstil na Saturn, tako da to nedeljo še ne bo težav z nadzorom nad seboj. Luna v tehtnici zjutraj prinaša veselje, ljubezen in harmonijo. Popoldan bomo imeli potrebo kar nekaj govoriti, vendar naše misli ne bodo usklajene z našimi čustvi.

Čeprav so splošni vplivi kot vreme, barvajo ozadje dneva, pa ima vsak od nas svojo posebno karto in svoj poseben način doživljanja dneva, tedna, meseca in leta. Če vas zanima vpogled v vašo osebno karto in osebne procese, pa sem tu za vas kot profesionalna astro svetovalka.

Vpisi v novo šolsko leto, s katerim začnemo 3.9. 2020, so možni vse do srede avgusta.

Čudovito fotko, pa je kot vsak dan za nas ustvarila Katja Golob.