Zvezdni utrinki za vsak dan v tednu, od 15.2. dalje.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Teden z Luno od 15. 2. dalje

Ponedeljek, 15. 2.

Luna v ovnu nas budi v življenje, spodbuja voljo, željo poriniti stvari naprej. Lunini spodbudni aspekti prinašajo toliko več tudi zunanjih priložnosti, da se stvari odvrtijo harmonično. Pozno popoldan in v zgodnje večerne ure, pa so naši pogovori polni idealizma, prav velika verjetnost je, da pridejo k nam prijetnejše informacije. Venerina harmonija z Luninima vozloma ravno tako prinaša veliko priložnosti za prikupno skupno radost.

Torek, 16. 2.

Luna v ovnu nas še kar spodbuja za delo in akcijo. Prisluhnimo instinktu in odkrijmo lastne potrebe, ne pozabite, sem pa tja, je potrebno dati samega sebe na prvo mesto. Uporabimo ovnovsko tekmovalnost, da nas bo rinila v premagovanje samih sebe in v konstantni napredek in razvoj.

Sreda, 17. 2.

Sreda zna biti precej naporna. Vsaj na družbeni ravni lahko k nam prihajajo res naporne novice, ki prinašajo pritisk, željo po uporu, željo nekaj porušiti, in se osvoboditi iz okov. Saturn in Uran sta v kvadratu, posledice preteklih družbenih odločitev bodo postale v nebo vpijoče. Če se le da, najdimo svoje mirne oaze in se umaknimo družbenemu, ker bo le to res zelo naporno.

Četrtek, 18. 2.

Petnajst do dvanajstih vstopi Sonce v znamenje rib in prinese vsaj delno pomiritev pritiskom. Luna v biku v jutranjem kvadratu z Jupitrom bo spodbudila pretiravanje s hrano,  premočno čustveno doživljanje in visoke standarde. Preko deneva se energija postopoma pomirja in v večerne ure bomo že prav na izzi znali uživati lepe trenutke.

Petek, 19. 2.

Noč zna biti polna strasti, ali nas nosijo neka nedosežena hrepenenja, močne želje. Težje bomo našli harmonijo v odnosih. Zjutraj pa se bomo zbrali in potisnili v delo. Vse do petih popoldan bo Luna tekla v prazno, tako ne bo nekih zunanjih spodbud za delo in akcijo, ampak bomo morali slediti notranji vztrajnosti. Zgodaj zvečer pa nas lahko nekaj strese iz našega miru in bo vedno več tudi napetosti v odnosih.

Sobota, 20. 2.

Še ena nemirna in strastna noč bo za nami. Strasti uporabimo za povezovanje in kreiranje, ne pa iz njih ustvarjati vojno in dramo, ker drugi niso po nas narejeni. Z Luno v dvojčkih in stacionarnim Merkurjem se bo zdelo, da se nič ne premakne v skladu z našimi željami.

Nedelja, 21.2.

Zjutraj in dopoldan bo še veliko kaosa, zaradi počasnega Merkurja, toda preko dneva in še bolj v večerne ure, se bo življenje zopet začelo obračati na bolje in bo vedno več tudi smeha, potrebe po druženju in dobre volje. Čisto pikico po pikico se bomo premikamo naprej v novo. Vsak dan bolj suvereno v nekoliko manj kaotičen in bolj logičen svet.

 

V kolikor rabite nasvet ali vpogled, sem tu za vas kot astrolog svetovalec. Če pa si želite učiti se astrologije, pa se nam pridružite v novi uvodni skupini, 3.3. ob 17:30. Prijave na astroloski.institut.slo@gmail.com.