Zvezdni utrniki za vikend, 1. in 2. avgust.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro, čuvajmo se in ohranjajmo pozitivno misel.

Še ena neprespana noč, toda kljub temu sem prebujena mirna in nekako ok v svoji koži. Obraz nastavljam jutranjemu soncu in uživam v vetriču. Čutim strah, še v njegovih nedolžnih zametkih. V svojem umu stopim na vrh pečine, razprem krila in se spustim. Ta notranja podoba mi vedno znova pomaga predati se življenju.

Sobota, 1. 8.

Zjutraj bomo hitri, iznajdljivi, bistri. Kasneje se nas bo dotaknila črnogledost. Dovolimo si slišati svoje misli, pa prepoznajmo, da je na njih nekaj pretiranega, ni vse kar si namislimo v naših glavah že čista resnica. V večerne ure bo nekaj več nemira in nestrpnosti, težje bomo zaspali. Preko celega dneva pa z Luno v kozorogu lahko sledimo načrtu in res veliko naredimo.

Nedelja, 2. 8.

Smo pred polno Luno tako da bo v ozračju že nekaj več napetosti in močnejše čustvene reakcije. Glavna tema te polne lune je osamosvojitev, in zato bomo v želji po svobodi naredili marsikaj, lahko tudi čisto prenagljeno. Več bo nemira. Zjutraj in dopoldan se bomo ujeli v zahtevnejše misli. Popoldan nas lahko obremenjujejo strahovi, ali pa bo v nas tudi več žalosti. V večernih urah vseeno malo lažje zadihamo.

Kot veste, splošni vplivi barvajo ozadje, vsak od nas  pa ima svojo karto in s tem svoj originalni način doživljanja dneva.

Čudovito fotografijo  je za nas posnela Katja Golob.